iPhone 6 Plus 128GB Guld

2.999 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage 
Stand: Brugt, men fremstår pæn.

Varenummer (SKU): 1502 Varekategori:

Beskrivelse

Leveringstid: 1-2 hverdage 

Stand: Brugt, men fremstår pæn.

For at selve telefonen kan købes, skal den produceres. Dette kræver ressourcer og tærer på miljøet. Med det forbrug vi har af mobiltelefoner i dag, bliver mange telefoner smidt ud, uden nogen egentlig grund. Det har vi valgt at sætte fokus på.

 Vi sælger brugte telefoner, som vi selv har sat i stand. På den måde genanvender vi telefonerne på den bedst tænkelige måde. Det kommer ikke kun naturen til gode, men også dig. 

Vælger du at købe en iPhone fra os, kan du spare op til 3.000,- i forhold til priserne i danske forretninger. Vi tilbyder samme, omend bedre, rettigheder end forretningerne gør. Vi har tre års reklamationsret, gældende i forhold til den danske lov om reklamationsret.  Derudover har vi 100 dages fortrydelsesret. Dog med forudsætning for, at du ikke har taget telefonen i brug. 

Alle vores mobiltelefoner sælges uden abonnement og andre krav. 

Betalingen for telefonen finder først sted, når vi afsender din mobiltelefon. Betalingen er sikker ved hjælp af kryptering, så her er ingen grund til bekymring. 

Ved køb af iPhone på Adaro modtager du ikke kun den valgte telefon, du modtager også et USB kabel og et tilhørende headset (med mindre andet er oplyst). Det giver dig en typisk startpakke, der minder om typisk mobilpakke fra forretningerne. Dog tilbyder vi pakken billigere, uden abonnement, uden krav og uden SIM-lås. Kort sagt, når du har modtaget din nye, brugte telefon fra Adaro kan du straks tage den i brug.

Den nye iPhone 6 Plus er kun 7.1 mm tyk. Dette gør telefonen til en af de tyndeste telefoner på markedet af den størrelse.
Den nye iPhone 6 Plus er bygget af en blandning af anodiseret aluminium og rustfrit stål, som går helt i ét med skærmens glas.

5.5 tommers Retina HD-skærm: Den nye Retina HD-skærm er ikke kun større end normalt, men den har også en højere opløsning, stærkere kontrast og bedre indsynsvinkel. Skærmen er Multi-Touch hvilket vil sige at du kan bruge flere fingre på skærmen samtidig. Skærmstørrelsen er 5.5 tommer, og opløsningen er Full-HD svarende til 1920×1080 opløsning.

Touch-ID Fingeraftrykssensor: Den nye iPhone 6 Plus indeholder en fingeraftrykssensor, dit indhold på telefon er derfor opbevaret sikkert. Du kan låse telefonen op ved brug af dine fingre og forebygge uautoriseret brug af din telefon.

A8 processor med 64-bit arkitektur: Telefonen har en ekstrem hurtig A8 processor med en M8 coprocessor til bevægelse. Det vil sige at den nye iPhone 6 Plus kan bruges som skridttæller. Den nye A8 processor er kraftigere end forgængerne men alligevel mere energibesparende. Du kan bruge den nye A8 processor til at se videoklip med høj opløsning og spille action-spil i længere tid end før.

Tilslutning: iPhone 6 Plus giver dig gode tilslutningsmuligheder, som nu understøtter LTE og med opgraderet WiFi muligheder er telefonens WiFi hastighed op til 3x hurtigere end tidligere modeller.

Inkluderet i pakken:

– EarPods høretelefoner med mikrofon og fjernkontrol

– USB-kabel med Lightning tilslutning