iPhone 6S 64GB Rose Gold

3.499 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage 

Stand: Som ny, fremstår med minimalt lommeslid.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Vælger du at købe en iPhone 6S fra os, kan du spare penge i forhold til andre danske forretninger. Vi tilbyder samme, omend bedre, rettigheder end forretningerne gør. Vi har to års reklamationsret, gældende i forhold til den danske lov om reklamationsret.  Derudover har vi 14 dages fortrydelsesret. Dog med forudsætning for, at du ikke har taget telefonen i brug.

Alle vores mobiltelefoner sælges uden abonnement og andre krav.

Betalingen for telefonen finder først sted, når vi afsender din mobiltelefon. Betalingen er sikker ved hjælp af kryptering, så her er ingen grund til bekymring.  

Ved køb af iPhone på Adaro modtager du ikke kun den valgte telefon, du modtager også et USB kabel og et tilhørende headset (med mindre andet er oplyst). Det giver dig en typisk startpakke, der minder om typisk mobilpakke fra forretningerne. Dog tilbyder vi pakken billigere, uden abonnement, uden krav og uden SIM-lås. Kort sagt, når du har modtaget din nye telefon fra Adaro kan du straks tage den i brug.

iPhone 6S smartphone kommer med en lynhurtig processor med 64-bit arkitektur, fingeraftrykssensor, 12 megapixel kamera , 4.7″ Retinaskærm, ultrahurtig LTE og mange andre smarte funktioner. Telefonen er opdateret med en ny A9 processor som er dobbelt så hurtig i forhold til forgængeren.

Design: Kombinationen af en Aluminiumskrop, slankt glas, metal og safir krystaller på Home-knappen og iSight kamera. Dens magiske udseende understøttes af en lethed og tynd profil. Den nye iPhone 6S er lavet af stærkere aluminium som gør, at den er meget stærkere og holdbar end hidtil set modeller.

Fingeraftryksidentitetssensor Touch ID: Hold din smartphones indhold sikkert og få let adgang til din iPhone ved Touch ID identitetssensor, som låser op for din smartphone på et sekund. Denne smarte funktion kan også bruges, når du køber ting i iTunes Store, App Store eller iBook Store. Den nye TouchID i iPhone 6S er dobbelt så hurtig til, at aflæse dine fingre.

Udover det har en den nye iPhone 6S en stor nyhed. 3D Touch, som kan mærke hvor hårdt du trykker på skærmen.

Inkluderet i pakken:
– EarPods hovedtelefoner med mikrofon og kontrol
– USB -kabel med Lightning stik