Sælg din iPhone 7

200 DKK1.500 DKK

Få den bedste pris for din brugte iPhone 7! Vi køber den selvom skærmen er ødelagt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Hos Adaro opkøber vi din iPhone 7, selvom den er brugt, smadret eller ny. Ved at sælge din telefon til os støtter du miljøet og din pengepung.

Vi har gjort det rigtig nemt for dig at sælge din telefon, og det tager ikke med end fem minutter af din tid for dig at sælge din gamle iPhone 7

Vælg og sælg til os istedet for de usikre handeler gennem privatepersoner. Ved at sælge din telefon til os kan altid du være sikker på at få dine penge inden for 7 hverdage.

Vi giver nogle af Danmarks højeste priser for din gamle iPhone 7. På den måde mindsker vi dit økonomiske tab, da det på ingen måde er sjovt at miste penge. Sælg din iPhone 7  til os fordi det er bedst og nemmest.

Og for at gøre det hele lidt nemmere end det allerede er, dækker vi alle fragtomkostninger

Derfor siger vi sælg din iPhone 7 til os! Det er bedst, nemmest og hurtigst!

Ved at sælge din iPhone hjælper du ikke kun miljøet, du hjælper også andre forbrugere, da de på den måde kan købe din brugte iPhone billigt, men til bedre vilkår, end dem der er i forretningerne. 

Vi mener at Adaro er fremtiden. Vi udvinder ikke kun dele af gamle telefoner, vi bruger det hele. Vi sætter udelukkende de gamle telefoner i stand og sælger dem derefter igen som nye. Med nye mener vi med alle tænkelige rettigheder, de danske forretninger også har. 

Vi mener dette både er godt for miljøet og din pengepung – hvad end du vil sælge eller købe.

Så sælg din iPhone til os. Når vi sætter den i stand, sletter vi alt på telefonen – på den måde sikrer vi, at dine følsomme oplysninger ikke sælges med videre til en ny ejer. 

Vi sætter telefonen i stand indefra og ud. På den måde kan du føle dig helt sikker ved et salg – også selvom du ikke selv er i stand til at fjerne alle oplysninger. 

Når du vælger at sælge din iPhone giver det ikke kun dig og din økonomi luft, du hjælper også miljøet. Vi er godt klar over, at en enkelt genbrugstelefon ikke redder verden, men det er et skridt på vejen. 

En iPhone skal produceres, hvilket kræver ressourcer og tærer på miljøet. Ved at genbruge kan vi sparre flere af disse ressourcer. 

Forbruget af mobiltelefoner er steget voldsomt over de sidste år, der kommer hele tiden nye modeller med nye features. Er man med på moden har man gerne den nyeste nye hele tiden – desværre betyder det også at mange telefoner smides ud, uden grund. Her har Adaro valgt at sætte ind. Og der kommer både dig og naturen til gode.

Yderligere information

Tænder Telefonen?

Ja, Nej